Eigen uitgaven


Onze laatste uitgaven zijn Fokkie Flink en de mannen van het geheimzinnige kasteel en Fokkie Flink: Heliopolis. Beide albums zijn hieronder te bestellen, ook als combinatie aanbieding met korting en een gratis prentje. Van onze eerste uitgave, Stanny Stamp met verlof! (2015), hebben we nog slechts 1 exemplaar liggen. Onze tweede eigen uitgave, Die Abenteuer des Segelbootes 'Freiheit' (2016), is inmiddels uitverkocht. 

 UITVERKOCHT Stanny Stamp met verlof - Siem Praamsma

In 1946 verscheen het boekje Stanny Stamp met verlof, getekend door Siem Praamsma. Het was het eerste stripverhaal van deze Nederlandse tekenaar, die o.a. voor de Toonder Studio's, Walt Disney en Hanna - Barbera heeft gewerkt.

De oplage was destijds 500 stuks en er zijn nog maar enkele exemplaren bekend.

De Werg Strips heeft, in samenwerking met de tekenaar en E. Slinger Stripfilmuitgaven, een eenmalige heruitgave verzorgd in een oplage van 100 stuks. Ieder album is genummerd en gesigneerd, en wordt geleverd met een gesigneerde (en gelijk aan het album genummerde) prent.

€ 12,50

 • 0,25 kg
 • Uitverkocht

UITVERKOCHT Die Abenteuer des Segelbootes 'Freiheit' - Pieter Kuhn

In 1948 verscheen in het Duits het boekje Die Abenteuer des Segelbootes 'Freiheit', getekend door Pieter Kuhn.

De oplage van dit boekje bestond slechts uit 10 stuks en werd gebruikt als showmateriaal. Deze uitgave was zelfs niet bekend bij de beheerders van het archief van Pieter Kuhn.

De Werg Strips heeft, in samenwerking met E. Slinger Stripfilmuitgaven, een eenmalige heruitgave verzorgd in een oplage van 100 stuks. Deze hardcoveralbums zijn allemaal genummerd. 

€ 20,00

 • 0,4 kg
 • Uitverkocht

Fokkie Flink en de mannen van het geheimzinnige kasteel

In 1945 verscheen het verhaal Fokkie Flink en de mannen van het geheimzinnige kasteel in 10 aparte delen. Datzelfde jaar kwamen er ook enkele bundelingen uit. De Werg Strips heeft een heruitgave verzorgd in een oplage van 100 stuks (hardcover), waarvoor alle pagina's digitaal zijn opgeknapt. 

 

Ook deel 2 (Heliopolis)  is dit jaar opnieuw uitgebracht. De overige verhalen van Fokkie Flink brengen wij uit in 2018 en 2019.

 

Bij aankoop van deel 1 en 2 samen (zie andere aanbieding op deze pagina) krijg je 2 euro korting en een gratis prentje.

€ 13,50

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Fokkie Flink Heliopolis

In 1945 verscheen het verhaal Heliopolis, de verdwenen stad, in 16 aparte delen. Datzelfde jaar kwamen er ook enkele bundelingen uit. De Werg Strips heeft een heruitgave verzorgd in een oplage van 100 stuks (hardcover), waarvoor alle pagina's digitaal zijn opgeknapt. 

 

Ook deel 1 (Fokkie Flink en de mannen van het geheimzinnige kasteel)  is dit jaar opnieuw uitgebracht. De overige verhalen van Fokkie Flink brengen wij uit in 2018 en 2019.

 

Bij aankoop van deel 1 en 2 samen (zie andere aanbieding op deze pagina) krijg je 2 euro korting en een gratis prentje.

€ 13,50

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Fokkie Flink combinatie aanbieding

Bij gelijktijdige aankoop van de eerste twee delen van Fokkie Flink (Fokkie Flink en de mannen van het geheimzinnge kasteel en Heliopolis) krijg je 2 euro korting en een gratis prentje.

 

Op het prentje staat een afbeelding van de lidmaatschapskaart die leden van de Fokkie-Flink club in 1945 ontvingen.

€ 25,00

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen