Nieuws


Op deze pagina vind je nieuws over De Werg Strips, bijvoorbeeld dat we nieuwe artikelen in ons assortiment hebben, of een nieuwe uitgave plannen. 

We staan ook een paar keer per jaar op een beurs, zie hiervoor de beursagenda.  


29 juli 2018: Nieuwe site in aanbouw!

We zijn druk bezig met het maken van een nieuwe website. Hierop zullen ook de nieuwste titels te koop worden aangeboden. Uiteraard lanceren we deze site met een aantal leuke aanbiedingen. Als je een e-mail wilt ontvangen zodra de nieuwe site live gaat, laat dan een bericht achter via het contactformulier

 

28 juli 2018: Fokkie Flink is vertraagd!

We hadden gehoopt in september deel 3 en 4 van Fokkie Flink te kunnen presenteren. Helaas gaat dit niet lukken. De nieuwe planning is dat de albums zullen worden gepresenteerd op het 34e Brabants Stripspektakel (18 en 19 mei 2019 in Eindhoven).

 

25 mei 2018: Boekjes, beeldjes en beurzen!

Nieuw op deze site: een aantal Kuifje beeldjes die we eerder niet aanboden en verzamelboxen van Star Wars en Suske en Wiske. Verder staan we op 10 juni op de boekenmarkt in Alkmaar (lekker dichtbij). 

 

27 april 2018: Beurzen!

Afgelopen maand hebben we al een mooie beurs in Deventer gehad. Op 6 mei staan we weer op "Strips op de markt" in Gouda. Uiteraard zijn bestellingen daar ook af te halen aan onze kraam. We kunnen niet alles meenemen, dus laat ons van te voren weten wat we voor je kunnen inpakken!

 

11 februari 2018: We staan op de boekenmarkt in Alkmaar!

Op 10 juni is de boekenmarkt op het Canadaplein in Alkmaar. Daar gaan we dit jaar voor het eerst heen. Uiteraard is het niet de enige beurs waar we staan. Check de beursagenda voor alle beurzen en markten waar we in 2018 aanwezig zullen zijn.

 

30 december 2017: Nieuwe items op de site!

Vanaf vandaag bieden wij ook modelauto's van Michel Vaillant aan op deze site. De komende dagen volgen nog nieuwe Kuifje beeldjes en luxe albums.

 

3 december 2017: Decemberaanbieding!

In de maand december geven wij 10% korting op alle nieuwe albums op deze website. Bovendien geven we 15% korting op al het originele werk op deze website. Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2017.

 

Let op: tussen 23 en 27 december kunnen wij niet versturen.

 

1 december 2017: Beursdata 2018 toegevoegd!

We hebben de voorlopige data waarop we komend jaar op beurzen staan toegevoegd aan de beursagenda. Houd deze pagina in de gaten, want er komen waarschijnlijk nog 2 lokaties bij.

 

1 september 2017: De Fokkie Flink boekjes zijn er!

Net opgehaald in Zwolle en vanaf morgen te koop op het Brabants Stripspektakel in Veldhoven, en natuurlijk via onze eigen webwinkel

 

10 augustus 2017: Komende week nieuwe originele pagina's!

De komende week bieden we een aantal nieuwe originele pagina's aan via deze website, van o.a. Rooie Oortjes, Moord in de Oriënt Express (Detective Comics), Jerom, en Bram Jager en zijn buur. 

 

3 augustus 2017: Vanaf vandaag ook Kuifje beeldjes en veel nieuwe boeken te koop!

We hebben de afgelopen dagen van alles toe kunnen voegen aan onze winkel, en dat is vanaf nu ook via onze website te koop! We hebben bijvoorbeeld Kuifje beeldjes voor leuke prijzen, maar ook luxe XIII albums (allemaal nieuw in de originele seal). En dat is maar een kleine greep uit alles wat nieuw is! De komende weken zijn we nog druk bezig om alles online beschikbaar te maken, dus blijf kijken in onze webwinkel!

 

17 juli 2017: Alle bestanden liggen bij de drukker!

De bestanden van de eerste twee delen van Fokkie Flink liggen bij de drukker. We liggen nog volledig op schema om Fokkie Flink en het mannen van het geheimzinnige kasteel en Heliopolis te presenteren op 2 en 3 september op het Brabants Stripspektakel 2017

Vanaf 2 september zijn beide delen ook te bestellen via deze website!

 

14 februari 2017: De nieuwe uitgave is bekend!

In 1945 en '46 beleefde Fokkie Flink 6 complete avonturen in zijn eigen tijdschrift. Wij gaan een heruitgave van deze reeks verzorgen: elk verhaal komt uit in een oplage van 100 albums met een harde kaft. De planning is om de eerste twee delen in september te presenteren op het Brabants Stripspektakel 2017. We houden jullie op de hoogte.

 

1 december 2016: Nieuw in ons assortiment

Vanaf december 2016 hebben wij ook geëmailleerde metalen platen in ons assortiment.  

 

15 november: Geplande uitgaven

Ook in 2017 zullen we een eigen uitgave gaan verzorgen, we weten alleen nog niet wat dit gaat worden.... We houden jullie op de hoogte.

 

5 september 2016: Nieuwe eigen uitgave

Onlangs hebben wij ontdekt dat in 1948 voor het eerst een album van Kapitein Rob in het Duits is uitgekomen. Het gaat hier om het boekje Die Abenteuer des Segelbootes Freiheit, waarvan toen slechts 10 proefexemplaren zijn gedrukt. Met toestemming van de erven van Pieter Kuhn komen wij met een heruitgave in een oplage van 100 (genummerde) albums. Het album is gepresenteerd op het Brabants Stripspektakel 2016 en te koop in deze webshop. 

 

6 augustus 2016: De Werg Strips nu ook op Social Media

Vanaf vandaag hebben we een eigen facebookpagina!